Пропонуємо ознайомитися з характеристиками дитячих двоколісних велосипедів, представлених у добірці, а також підібрати підходящий засіб пересування для підлітків на довгі роки або дітей віком від 6 до 10 років.

+4 фото
Литі ободи, дискові гальма, невелика вага.
Не виявлені.

Велосипед Corso Revolt 20 дає можливість розкрити та закріпити навички водіння дитини зростом 110-130 см. Діаметр коліс 20 дюймів є оптимальним рішенням для віку 6-8 років. Модель орієнтована на дітей, які впевнено почуваються за кермом, можуть самостійно маневрувати, хочуть досягати нових швидкостей та висот, зміцнюючи водночас здоров'я та м'язи. Дискові гальма дають змогу краще контролювати обстановку, навантаження під час входу в повороти, швидко зупинятися.

Corso Revolt 20 отримав міцну раму з магнієвого сплаву та литі диски на трьох надійних опорах. Незважаючи на це, загальна маса велосипеда становить лише 10 кг. Покришка із збільшеним протектором забезпечить комфортну їзду як містом, так і бездоріжжям під час виїзду з батьками на пікнік. Загалом байк розрахований на прогресивну їзду з підвищеними навантаженнями та добре витримує можливі падіння та удари. У комплект включені крила, дзвінок та підніжка.

Обладнання Shimano, невелика вага.
Немає світловідбивачів.

Велосипед Kinetic Coyote 20 має можливості дорослого гірського велосипеда та допомагає дитині адаптуватися до самостійної їзди на будь-яких покриттях. Міцна та легка (10.4 кг) рама з алюмінію з низькою посадкою та колеса 20 дюймів дають змогу комфортно кататися дітям зі зростом від 110 см і не переживати про травми при випадковому зістрибуванні з сідла. Наявність 7 швидкостей забезпечує просте подолання підйомів та високу швидкість на рівній дорозі при тривалих подорожах з батьками.

Система перемикання передач представлена відомою маркою Shimano (серія Tourney), яка вирізняється надійністю та якістю. Повний контроль над поїздкою містом та пересіченою місцевістю забезпечують покришки KENDA зі збільшеним протектором та обідні гальма Yinxing на обох колесах. Паркування велосипеда здійснюється за допомогою ніжки, виключаючи пошкодження лакофарбового покриття.

Зверніть увагу, що в комплектацію не входять світловідбивачі, які потрібні за правилами дорожнього руху. Виробник пропонує яскраві та нейтральні забарвлення, які підійдуть хлопчикам та дівчаткам.

+4 фото
+3 відео
Обладнання Shimano, дискові гальма.
Грубі зварні шви.

Дитячий велосипед Ardis Tari 24 розрахований на зріст від 120 см та забезпечить тривалу експлуатацію аж до переходу на дорослі моделі. Рама 11 дюймів з алюмінію з класичним цілісним компонуванням характеризується високою міцністю. З недоліків можна відзначити лише погану обробку зварних з'єднань, яким не завадило б шліфування перед фарбуванням. Модель укомплектована обладнанням Shimano для перемикання швидкостей, яке забезпечить безвідмовну роботу за будь-яких умов. Всього райдеру доступна 21 швидкість для швидкого розгону, легкого подолання бездоріжжя та швидкісної їзди прямою.

Гірський велосипед підійде для неспішних прогулянок містом та екстремального фрістайлу бездоріжжям. Пружинно-еластомерна вилка разом з покришками CST забезпечують помірну амортизацію та гасіння вібрації, а подвійні алюмінієві ободи витримують значні навантаження при невеликих стрибках та подоланні ровів. Швидку зупинку без зусиль та контроль поїздки гарантують дискові механічні гальма.

У конструкції передбачені отвори для встановлення багажника, який не заважатиме системі перемикання передач.

Висока міцність, оригінальна рама, дискові гальма.
Підвищена вага.

Велосипед Discovery Flint DD 24 2024 року випуску розроблений з урахуванням дитячої та підліткової фізіології, щоб забезпечити комфортну посадку та безпечну їзду. Колеса 24 дюйми оптимально підходять дітям 10 років і підліткам зі зростом до 160 см. Рама має оригінальну форму та приємні колірні рішення, які сподобаються хлопчикам та дівчаткам. Всі важливі компоненти виготовлені зі сталі, що підвищує міцність та опір до механічних навантажень (зіткнення, падіння, удари), що характерні для юних райдерів. Побічним фактором є підвищена вага (16.3 кг). Виробник надає гарантію на раму 10 років.

Конструкція Discovery Flint DD не передбачає амортизації, тому велосипед більше підходить для прогулянок по рівних покриттях (тротуарна плитка, асфальт). Система перемикання швидкостей (7 шт.) базується на бюджетному обладнанні бренду L-TWOO, яке ефективно виконує свої функції за відсутності стресових навантажень. Зупинка велосипеда здійснюється з мінімальною дистанцією на схилах, під час дощу завдяки дисковим гальмам. Покришки з універсальним протектором забезпечують гарний накат.

+12 фото
Обладнання Shimano, дискові гальма.
Не виявлені.

Двоколісний велосипед Winner Betty демонструє гарну динаміку розгону, можливість розвивати значну швидкість та адаптуватися під місцевість завдяки 7-швидкісній коробці передач. Амортизаційна вилка з м'якою пружиною забезпечує помірну фільтрацію вібрацій і чудово справляється з великими нерівностями (ями, рови, пагорби, бордюри), даючи змогу випробувати екстремальну їзду бездоріжжям. Колеса 24 дюйми в комбінації з легкою та міцною алюмінієвою рамою підійдуть для дітей зі зростом від 120 мм, гарантуючи комфортну посадку та паркування. Дискові механічні гальма потребують мінімальних фізичних зусиль для швидкої зупинки незалежно від погодних умов.

Winner Betty може похвалитися гарним навісним обладнанням від лідера велосипедного обладнання Shimano. Перемикач та манетки впораються з будь-якими складнощами (пил, бруд, дощ) та гарантують безвідмовну роботу протягом багатьох років за умови відсутності ударів, тому краще одразу встановити необхідний захист. Велосипед готовий до міських прогулянок та пікніків на природі, подарує відчуття свободи, зміцнить м'язи та здоров'я загалом.