Україна
Каталог   /   Косметика й парфумерія   /   Гігієна та догляд за тілом   /   Мило й санітайзери

Мило й санітайзери для рук

 ціни на 282 моделі  

Для рук

— серія гігієнічних засобів для рук включає в себе: тверде та рідке мило, мило-піну, креми і санітайзери. Залежно від типу засоби гігієни для рук володіють поліпшеними дезінфікуючими властивостями, а також хорошим пом'якшувальним ефектом. Шкіра на руках вважається грубою, по цій причині гігієнічні засоби для рук зазвичай використовують максимально активні компоненти.
для рук
очистити
Виводити
130Купити!
грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Palmolive Hygiene Plus Aloe, 300 мл, Рідке мило унісекс, Регулярне миття рук, особливо перед вживанням їжі, після відвідування туалету або після повернення з вулиці, є запорукою дотримання належної гі ще→гієни. Рідке мило Palmolive Hygiene Plus Aloe м’яко, але ефективно видаляє забруднення зі шкіри рук, роблячи її шовковисто-ніжною на дотик. Завдяки способу використання воно забезпечує більшу гігієнічність, ніж, наприклад, звичайне тверде мило. Властивості: ефективно миє шкіру рук видаляє бруд і бактерії живить шкіру запобігає надмірній сухості шкіри доглядає за шкірою рук Спосіб використання: Наносіть на мокрі руки, злегка спінивши. Ретельно ополосніть руки.
130Купити!
грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Тип - туалетное мыло / Форма выпуска - жидкое мыло / Назначение - для всей семьи
280Купити!
грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Yope Cedarwood & Bitter Orange, 500 мл, Рідке мило для жінок, Регулярне миття рук, особливо перед вживанням їжі, після відвідування туалету або після повернення з вулиці, є запорукою дотримання належн ще→ої гігієни. Рідке мило Yope Cedarwood & Bitter Orange м’яко, але ефективно видаляє забруднення зі шкіри рук, роблячи її шовковисто-ніжною на дотик. Завдяки способу використання воно забезпечує більшу гігієнічність, ніж, наприклад, звичайне тверде мило. Властивості: ефективно миє шкіру рук живить шкіру доглядає за шкірою рук видаляє бруд і бактерії Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Наносіть на мокрі руки, злегка спінивши. Ретельно ополосніть руки…
300Купити!
грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
HAAN Hand Soap Purifying Verbena, 350 мл, Рідке мило для жінок, Регулярне миття рук, особливо перед вживанням їжі, після відвідування туалету або після повернення з вулиці, є запорукою дотримання нале ще→жної гігієни. Рідке мило HAAN Hand Soap Purifying Verbena м’яко, але ефективно видаляє забруднення зі шкіри рук, роблячи її шовковисто-ніжною на дотик. Завдяки способу використання воно забезпечує більшу гігієнічність, ніж, наприклад, звичайне тверде мило. Властивості: ефективно миє шкіру рук надає шкірі шовковистої ніжності доглядає за шкірою рук Спосіб використання: Наносіть на мокрі руки, злегка спінивши. Ретельно ополосніть руки.
300Купити!
грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
HAAN Hand Soap Morning Glory, 350 мл, Рідке мило для жінок, Регулярне миття рук, особливо перед вживанням їжі, після відвідування туалету або після повернення з вулиці, є запорукою дотримання належної ще→гігієни. Рідке мило HAAN Hand Soap Morning Glory м’яко, але ефективно видаляє забруднення зі шкіри рук, роблячи її шовковисто-ніжною на дотик. Завдяки способу використання воно забезпечує більшу гігієнічність, ніж, наприклад, звичайне тверде мило. Властивості: ефективно миє шкіру рук надає шкірі шовковистої ніжності доглядає за шкірою рук Склад: містить не менше 95 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Наносіть на мокрі руки, злегка спінивши. Ретельно ополосніть руки.
300Купити!
грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
HAAN Hand Soap Margarita Spirit, 350 мл, Рідке мило для жінок, Регулярне миття рук, особливо перед вживанням їжі, після відвідування туалету або після повернення з вулиці, є запорукою дотримання належ ще→ної гігієни. Рідке мило HAAN Hand Soap Margarita Spirit м’яко, але ефективно видаляє забруднення зі шкіри рук, роблячи її шовковисто-ніжною на дотик. Завдяки способу використання воно забезпечує більшу гігієнічність, ніж, наприклад, звичайне тверде мило. Властивості: ефективно миє шкіру рук освіжає та надає шкірі життєвої сили доглядає за шкірою рук Спосіб використання: Наносіть на мокрі руки, злегка спінивши. Ретельно ополосніть руки.
330Купити!
грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Yope Fig Tree, 500 мл, Рідке мило для жінок, Рідке мило Yope Fig Tree акуратно, але дієво очищає шкіру ваших рук, забезпечуючи їм необхідне живлення та догляд. Властивості: ефективно миє шкіру рук в ще→идаляє бруд і бактерії доглядає за шкірою рук Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Наносіть на мокрі руки, злегка спінивши. Ретельно ополосніть руки.
355Купити!
грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
HAAN Hand Soap Sunset Fleur, 350 мл, Рідке мило для жінок, Регулярне миття рук, особливо перед вживанням їжі, після відвідування туалету або після повернення з вулиці, є запорукою дотримання належної ще→гігієни. Рідке мило HAAN Hand Soap Sunset Fleur м’яко, але ефективно видаляє забруднення зі шкіри рук, роблячи її шовковисто-ніжною на дотик. Завдяки способу використання воно забезпечує більшу гігієнічність, ніж, наприклад, звичайне тверде мило. Властивості: ефективно миє шкіру рук запобігає надмірній сухості шкіри освіжає та надає шкірі життєвої сили Спосіб використання: Наносіть на мокрі руки, злегка спінивши. Ретельно ополосніть руки.
Рідке мило для рук Haan Sunset Fleur - це природний засіб для миття рук з алое вера, який дбайливо очищає шкіру від бруду і забруднень. Його формула містить 95% натуральних інгредієнтів, зокрема пребі ще→отичний комплекс, який сприяє глибокому зволоженню шкіри рук і робить її неймовірно м'якою на дотик. Аромат Sunset Fleur приносить ніжний квітковий бриз, створюючи відчуття свіжості та природної чистоти. Це мило не тільки ефективно видаляє бруд, а й піклується про вашу шкіру, забезпечуючи зволоження і залишаючи відчуття бархатистості.
Рідке мило для рук Haan Purifying Verbena - це натуральний засіб для ретельного гігієнічного очищення шкіри рук, збагачений алое вера. До його складу входять на 95% інгредієнти натурального походження ще→і пребіотичний комплекс, які не тільки ефективно видаляють забруднення, а й сприяють інтенсивному зволоженню шкіри, роблячи її ніжною і бархатистою. Аромат Purifying Verbena розкриває унікальну композицію квіткових, цитрусових і деревних нот, створюючи приємне відчуття свіжості та гармонії. Це мило не тільки підтримує чистоту ваших рук, а й доглядає за шкірою, надаючи вам приємне відчуття після використання.
Рідке мило для рук Haan Margarita Spirit - це натуральний засіб, який дбайливо й ефективно очищає шкіру рук, звільняючи її від забруднень і надаючи відчуття свіжості. Алое вера, що міститься у формулі ще→, крім очищення, також піклується про шкіру, зволожуючи її і роблячи оксамитовою на дотик. Склад мила складають 95% інгредієнтів натурального походження і пребіотичний комплекс, який сприяє інтенсивному зволоженню шкіри рук. Аромат Margarita Spirit натхненний яскравістю середземноморських цитрусів, створюючи відчуття живої свіжості та енергії. Використовуючи це мило, ви не тільки дбаєте про чистоту своєї шкіри, а й насолоджуєтеся ароматною душею, що залишає приємне враження і задоволення після кожного застосува…
Призначення - очищення, зволоження, Тип шкіри - для всіх типів, об'єм/вага - 500 мл, упаковка - пластикова, Кількість в упаковці, шт. - 1, Клас косметики - натуральна, Країна-виробник - Україна
184Купити!
грн.
Repka.ua
З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
150Купити!
грн.
Devisan.com.ua
З нами 2 роки
(Київ)
Поскаржитись
Характеристики средства: Средство полностью готово к использованию. Предназначено для наружного применения, с пролонгированным действием до 3-х часов. Антисептик не имеет запаха и цвета. После обработ ще→ки рук не сушит кожу. Не требует смывания, мгновенно высыхает. Применение средства: Дезинфицирующее средство предназначено для обработки рук в различных заведениях (медицинских учреждениях, в салонах красоты, в местах общественного питания и др.), на природе или в дороге, в местах большого скопления людей, при отсутствии доступа к воде и мылу.
255Купити!
грн.
Devisan.com.ua
З нами 2 роки
(Київ)
Поскаржитись
Характеристики мыла:Мягкое жидкое крем-мыло для рук со специальной формулой: очищение - защита - уход. В состав входит 97,75% органических и природных компонентов, без триклозана и парабенов, запрещен ще→ных в Европе. Мыло увлажняет и смягчает кожу рук, обладает нейтральным уровнем рН, что позволяет сохранить природный гидробаланс кожи. Состав: вода очищенная, 5-15% лауретсульфат натрия, натрия хлорид, консервант, менее 5% ЭДТА, ароматическая композиция, лимонная кислота, стабилизатор цвета, краситель. Применение: Мыло и деально подходит для все видов наливных диспенсеров.
ще 24 товари
Сторінки:
1 2 3 4 5 ... 12
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Вид
Тип
Призначення
Об'єм
Додатково
Очистити параметри
Каталог мила 2024 - новинки, хіти продажів, купити мило й санітайзери.