Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Косметика   /   Средства чистки лица и тела

Очищающее молочко

 цены на 35 моделей  

Молочко

—  Специфические косметические средства жидкой консистенции, по сути являющиеся эмульсиями — взвесью мельчайших жировых частиц в водяной основе. Это могут быть как собственно жиры, так и различные масла и разновидности воска. Название «молочко» используется из-за сходства таких составов с натуральным молоком или молочными продуктами: они обычно имеют белый цвет и характерную жирную консистенцию, иногда напоминают очень жидкий крем.

Косметическое молочко является специализированным средством, предназначенным исключительно для умывания. Основным его назначением является очищение и увлажнение кожи. При этом, по заявлениям производителей такой косметики, молочко для подобного применения более комфортно, чем мыло, пенки и другие аналогичные средства: оно позволяет избежать высушивания и «стягивания» кожи, что не только улучшает ее внешний вид, но и позволяет избежать дискомфорта из-за высушивания. Подобные средства особенно полезны для сухой и чувствительной кожи, а при нормальной коже их рекомендуется использовать как минимум в холодное время года — во избежание высыхания и раздражения.

Отдельно отметим, что молочко не предназначено для постоянного нахождения на коже — такое средство нужно подержать на лице определенное время, а затем обязательно смыть водой.
молочко
очистить
Выводить
295Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Topicrem UH FACE Gentle Cleansing Milk, 200 мл, Очищення шкіри для жінок, Перш ніж розпочати свій щоденний догляд за шкірою, дуже важливо підготувати її шляхом ретельного очищення, адже без цього наст еще→упні засоби догляду не будуть настільки ефективними. Засіб для очищення шкіри Topicrem UH FACE допоможе видалити всі забруднення, які накопичилися в порах упродовж дня або ночі, зробить шкіру досконало чистою й підготовленою до будь-яких наступних етапів догляду. Властивості: ніжно та ретельно очищає ціле обличчя видаляє навіть найстійкіший макіяж підходить для чутливої шкіри глибоко зволожує розслаблює та заспокоює шкіра стає ніжною та м’якою на дотик Склад: не містить спирту з ніжним арома…
500Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Uriage Eau Thermale Make-Up Removing Milk, 250 мл, Очищення шкіри для жінок, Перш ніж розпочати свій щоденний догляд за шкірою, дуже важливо підготувати її шляхом ретельного очищення, адже без цього н еще→аступні засоби догляду не будуть настільки ефективними. Засіб для очищення шкіри Uriage Eau Thermale допоможе видалити всі забруднення, які накопичилися в порах упродовж дня або ночі, зробить шкіру досконало чистою й підготовленою до будь-яких наступних етапів догляду. Властивості: робить шкіру цілковито чистою запобігає подразненню шкіри ретельно видаляє всі типи макіяжу очей досконало видалить навіть водостійкий макіяж некомедогенний продукт засіб пройшов офтальмологічне тестування Склад: без ла…
745Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Caudalie Vinoclean, 400 мл, Очищення шкіри для жінок, Засіб для зняття макіяжу Caudalie Vinoclean ідеально видаляє макіяж і забруднення з обличчя, надаючи шкірі ніжності та чистоти. Властивості: діє еще→во позбавляє шкіру від макіяжу робить шкіру цілковито чистою розслаблює та заспокоює запобігає надмірній сухості шкіри Склад: містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на ватний тампон і ніжними рухами видаліть зі шкіри макіяж і забруднення.
780Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Payot Nue Lait Micellaire Démaquillant, 200 мл, Зняття макіяжу з обличчя для жінок, Видалення макіяжу — важливий крок у догляді за шкірою, яким ніколи не слід нехтувати. Засіб для зняття макіяжу Payot еще→​​Nue Lait Micellaire Démaquillant ефективно видаляє весь макіяж з обличчя, а також робить вашу шкіру м’якою, досконало чистою й підготовленою до наступних етапів догляду. Властивості: дієво позбавляє шкіру від макіяжу робить шкіру цілковито чистою живить шкіру Склад: містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на ватний тампон і ніжними рухами видаліть зі шкіри макіяж і забруднення. Після цього ополосніть.
1 160Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
REN Evercalm Gentle Cleansing Milk, 150 мл, Очищення шкіри для жінок, Перш ніж розпочати свій щоденний догляд за шкірою, дуже важливо підготувати її шляхом ретельного очищення, адже без цього наступні еще→засоби догляду не будуть настільки ефективними. Засіб для очищення шкіри REN Evercalm допоможе видалити всі забруднення, які накопичилися в порах упродовж дня або ночі, зробить шкіру досконало чистою й підготовленою до будь-яких наступних етапів догляду. Властивості: ніжно та ретельно очищає ціле обличчя підходить для чутливої шкіри не викликає подразнення приємно освіжає запобігає надмірній сухості шкіри Склад: веган-засіб Спосіб використання: Наносіть кожного ранку та/чи ввечері на зволожене обличчя, утворююч…
110Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Bione Cosmetics Exclusive Q10, 255 мл, Зняття макіяжу з обличчя для жінок, Видалення макіяжу — важливий крок у догляді за шкірою, яким ніколи не слід нехтувати. Засіб для зняття макіяжу Bione Cosmetic еще→s ​​Exclusive Q10 ефективно видаляє весь макіяж з обличчя, а також робить вашу шкіру м’якою, досконало чистою й підготовленою до наступних етапів догляду. Властивості: дієво позбавляє шкіру від макіяжу розслаблює та заспокоює надає шкірі зволоження Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон.
130Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Bione Cosmetics Hyaluron Life, 255 мл, Очищення шкіри для жінок, Видалення макіяжу — важливий крок у догляді за шкірою, яким ніколи не слід нехтувати. Засіб для зняття макіяжу Bione Cosmetics ​​Hyalur еще→on Life ефективно видаляє весь макіяж з обличчя, а також робить вашу шкіру м’якою, досконало чистою й підготовленою до наступних етапів догляду. Властивості: дієво позбавляє шкіру від макіяжу надає шкірі зволоження шкіра стає ніжною та м’якою на дотик Спосіб використання: Нанесіть на ватний тампон і ніжними рухами видаліть зі шкіри макіяж і забруднення.
130Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Bione Cosmetics Cannabis, 255 мл, Очищення шкіри для жінок, Перш ніж розпочати свій щоденний догляд за шкірою, дуже важливо підготувати її шляхом ретельного очищення, адже без цього наступні засоби до еще→гляду не будуть настільки ефективними. Засіб для очищення шкіри Bione Cosmetics Cannabis допоможе видалити всі забруднення, які накопичилися в порах упродовж дня або ночі, зробить шкіру досконало чистою й підготовленою до будь-яких наступних етапів догляду. Властивості: ніжно та ретельно очищає ціле обличчя глибоко зволожує регенерує підходить для чутливої шкіри
200Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Regina Almond, 200 мл, Очищення шкіри для жінок, Засіб для очищення шкіри обличчя Regina Almond — безперечно найкращий вибір для щоденного догляду. Властивості: ніжно та ретельно очищає ціле обличчя еще→регенерує глибоко зволожує Спосіб використання: Не змивайте.
220Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Nacomi Next Level Dermo, 150 мл, Зняття макіяжу з обличчя для жінок, Засіб для зняття макіяжу Nacomi Next Level ідеально видаляє макіяж і забруднення з обличчя, надаючи шкірі ніжності та чистоти. Вла еще→стивості: дієво позбавляє шкіру від макіяжу надає шкірі зволоження запобігає надмірній сухості шкіри шкіра стає ніжною та м’якою на дотик Спосіб використання: Нанесіть на ватний тампон і ніжними рухами видаліть зі шкіри макіяж і забруднення.
230Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Apivita Cleansing Milk Face & Eyes, 50 мл, Очищення шкіри для жінок, Перш ніж розпочати свій щоденний догляд за шкірою, дуже важливо підготувати її шляхом ретельного очищення, адже без цього наступні еще→засоби догляду не будуть настільки ефективними. Засіб для очищення шкіри Apivita Cleansing допоможе видалити всі забруднення, які накопичилися в порах упродовж дня або ночі, зробить шкіру досконало чистою й підготовленою до будь-яких наступних етапів догляду. Властивості: ніжно та ретельно очищає ціле обличчя приємно освіжає Спосіб використання: Наносіть кожного ранку та/чи ввечері на зволожене обличчя, утворюючи піну.
378Купить!
грн.
Itbox.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
+ 66 грн бонус, Призначення - очищення, заспокоєння, тонізація, освітлення, Тип шкіри - для всіх типів, Об'єм - 50 мл, клас косметики - мас-маркет, Країна-виробник - Китай
380Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Regina Placenta, 200 мл, Очищення шкіри для жінок, Засіб для очищення шкіри обличчя Regina Placenta — безперечно найкращий вибір для щоденного догляду. Властивості: дієво позбавляє шкіру від макіяжу еще→робить шкіру цілковито чистою розслаблює та заспокоює підходить для чутливої шкіри Спосіб використання: Нанесіть на ватний тампон і ніжними рухами видаліть зі шкіри макіяж і забруднення.
490Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Bahama Skin Milky Cleanser, 100 мл, Очищення шкіри для жінок, Перш ніж розпочати свій щоденний догляд за шкірою, дуже важливо підготувати її шляхом ретельного очищення, адже без цього наступні засоби еще→догляду не будуть настільки ефективними. Засіб для очищення шкіри Bahama Skin допоможе видалити всі забруднення, які накопичилися в порах упродовж дня або ночі, зробить шкіру досконало чистою й підготовленою до будь-яких наступних етапів догляду. Властивості: дієво позбавляє шкіру від макіяжу робить шкіру цілковито чистою шкіра стає ніжною та м’якою на дотик запобігає надмірній сухості шкіри Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть засіб на сухе обличчя й акуратно помасажуйте шкіру кінчиками пал…
535Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
BioNike Defence, 400 мл, Очищення шкіри для жінок, Засіб для зняття макіяжу BioNike Defence забезпечить вам ідеальне та дбайливе зняття макіяжу навіть в ділянці навколо очей. Властивості: дієво позб еще→авляє шкіру від макіяжу зволожує та пом’якшує шкіру робить шкіру цілковито чистою шкіра стає ніжною та м’якою на дотик засіб пройшов офтальмологічне тестування Спосіб використання: Нанесіть на ватний тампон і ніжними рухами видаліть зі шкіри макіяж і забруднення.
599Купить!
грн.
Вы прекрасны!
С нами 2 года
(Киев)
Пожаловаться
Термін придатності: 12.2024р Очищення і зволоження є важливими етапами догляду за шкірою. Цей засіб призначений для видалення макіяжу, забруднень і залишків шкірного сала. Інноваційна формула цього з еще→асобу містить в своєму складі спеціальні інгредієнти, які роблять шкіру ніжною і еластичною, а гіалуронова кислота підтримує баланс вологи в клітинах шкіри, запобігаючи зневодненню,
599Купить!
грн.
Вы прекрасны!
С нами 2 года
(Киев)
Пожаловаться
Термін придатності: 12.2024р Дбайливо видаляє забруднення, залишки макіяжу і надлишок шкірного жиру, роблячи шкіру обличчя м'якою і гладкою. Формула молочка містить екстракт прополісу, який засп еще→окоює і зволожує шкіру обличчя. Особливо підходить для жирного типу шкіри, схильної до висипань. Допомагає відновити шкіру, пошкоджену дерматитом та псоріазом. Інтенсивно живить і
615Купить!
грн.
Itbox.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
+ 18 грн бонус, Призначення - очищення, антибактеріальне, від подразнення, від зморшок, розгладження, Тип шкіри - для всіх типів, Об'єм - 200 мл, клас косметики - натуральна, Країна-виробник - Південна Корея
960Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Clinique All About Clean All-in-One Cleansing Micellar Milk + Makeup Remove, 200 мл, Очищення шкіри для жінок, Засіб для очищення шкіри обличчя Clinique All About Clean — безперечно найкращий вибір дл еще→я щоденного догляду. Властивості: ніжно та ретельно очищає ціле обличчя глибоко зволожує запобігає надмірній сухості шкіри
970Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Lancôme Galatée Confort, 200 мл, Очищення шкіри для жінок, Перш ніж розпочати свій щоденний догляд за шкірою, дуже важливо підготувати її шляхом ретельного очищення, адже без цього наступні засоби дог еще→ляду не будуть настільки ефективними. Засіб для очищення шкіри Lancôme Galatée Confort допоможе видалити всі забруднення, які накопичилися в порах упродовж дня або ночі, зробить шкіру досконало чистою й підготовленою до будь-яких наступних етапів догляду. Властивості: ніжно та ретельно очищає ціле обличчя глибоко зволожує не викликає подразнення приємно освіжає
1 110Купить!
грн.
Itbox.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
+ 48 грн бонус, Призначення - очищення, захисне, для зняття макіяжу, Тип шкіри - для всіх типів, Об'єм - 250 мл, клас косметики - натуральна, Країна-виробник - Франція
1 250Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Juvena Pure Cleansing, 200 мл, Очищення шкіри для жінок, Перш ніж розпочати свій щоденний догляд за шкірою, дуже важливо підготувати її шляхом ретельного очищення, адже без цього наступні засоби догля еще→ду не будуть настільки ефективними. Засіб для очищення шкіри Juvena Pure Cleansing допоможе видалити всі забруднення, які накопичилися в порах упродовж дня або ночі, зробить шкіру досконало чистою й підготовленою до будь-яких наступних етапів догляду. Властивості: не викликає подразнення ніжно та ретельно очищає ціле обличчя глибоко зволожує
1 360Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Shiseido Generic Skincare Extra Rich Cleansing Milk, 125 мл, Очищення шкіри для жінок, Перш ніж розпочати свій щоденний догляд за шкірою, дуже важливо підготувати її шляхом ретельного очищення, адже б еще→ез цього наступні засоби догляду не будуть настільки ефективними. Засіб для очищення шкіри Shiseido Generic Skincare допоможе видалити всі забруднення, які накопичилися в порах упродовж дня або ночі, зробить шкіру досконало чистою й підготовленою до будь-яких наступних етапів догляду. Властивості: ніжно та ретельно очищає ціле обличчя глибоко зволожує приємно освіжає Спосіб використання: Наносіть кожного ранку та/чи ввечері на зволожене обличчя, утворюючи піну. Після цього ополосніть.
1 430Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Collistar Cleansers Anti-age, 250 мл, Очищення шкіри для жінок, Засіб для очищення шкіри обличчя Collistar Cleansers — безперечно найкращий вибір для щоденного догляду. Властивості: має заспокійливу еще→дію не закупорює пори ніжно та ретельно очищає ціле обличчя підходить для чутливої шкіри регенерує Спосіб використання: Нанесіть на зволожене обличчя, делікатно вмасовуючи, а опісля ретельно сполосніть водою. Уникайте ділянки навколо очей. Підходить для щоденного використання.
еще 11 товаров
Страницы:
1 2
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Применение
Назначение
Тип кожи
Очистить параметры
Каталог средств чистки лица и тела 2024 - новинки, хиты продаж, купить средства чистки лица и тела.
Пользователи ищут: