Україна
Каталог   /   ТВ та відеотехніка   /   Кабелі відео, аудіо, USB

Кабелі HDMI VGA

 ціни на 1052 моделі  

VGA – HDMI

— пристрої, оснащені з одного боку роз'ємом VGA, з іншого — HDMI.

Варто відзначити, що ці два стандарти хоча і мають подібне призначення, однак принципово різняться за форматом. VGA — аналоговий інтерфейс, підтримує тільки відео з роздільною здатністю до 1280х1024 включно; HDMI — комплексний цифровий відео/аудиостандарт, сумісний з більшістю HD-роздільних здатностей і багатоканальним звуком. Сигнал HDMI нескладно конвертувати в VGA, а ось для зворотного перетворення потрібне складне обладнання. Тому, коли говорять про аксесуар типу VGA – HDMI — найчастіше мова йде про адаптер, що підключається до виходу HDMI і виводить аналоговий відеосигнал через гніздо VGA (в деяких моделях це гніздо може доповнюватися роз'ємом для звукового супроводу). Такі пристосування можуть знадобитися для підключення застарілих телевізорів і моніторів, а також деяких специфічних видів відеотехніки (наприклад, проєкторів) до сучасних HDMI-відеопристроїв.
VGA – HDMI
очистити
Виводити
Цей пристрій служить для перетворення цифрового сигналу HDMI в аналоговий аудіо / відео сигнал (VGA + 2RCA). Підтримка - аудіо і відео сигналу.Перетворення HDMI to VGA + 2RCa
Перехідник ATCom HDMI (вхід) - VGA (вихід) для підключення ноутбука, комп'ютера, (ігрової приставки, супутникового ресивера або іншого HDMI пристрою) до аналогового проектора або монітора (VGA). Перех ще→ідник використовується для перетворення цифрового сигналу в аналоговий (конвертер цифрового сигналу 1080p в аналоговий), що дозволить насолоджуватися якісним зображенням на великому екрані.   Підтримувані роздільної здатності: 480i / 480P / 576i / 576P / 800x600 / 720i / 720P / 1280x1024 / 1600x1200 / 1080i / 1080P.   Конвертація тільки з HDMI в VGA, одностороння, без підтримки звуку.
Вход - HDMI / Выход - VGA / M/F (вилка/розетка) / HDMI - 1.4
Компактний відео-аудіо адаптерПеретворює відео потік HDMI в VGA сигнал + 3.5 mm аудіоДозвіл зображення до 1920 x 1200 пікселів при 60 Гц, сумісно з версією HDMI v.1.4Вихідна роздільна здатність відео ще→не погіршується щодо вхідного
Перетворювач цифрового HDMI сигналу в VGA відео і стерео-аудіоЗ"єднає ваше HDMI пристрій з VGA моніторомНе вимагає зовнішнього живленняПеретворює відео потік HDMI в VGA сигнал + 3.5 mm аудіоРоздільна ще→здатність зображення до 1920 x 1200 пікселів при 60 Гц, сумісно з версією HDMI v.1.4Вихідна роздільна здатність відео не погіршується щодо вхідного
Особливості: Відеоадаптерний кабель USB 3.0 - HDMI та VGA. Підтримує роздільну здатність 4K при 30 Гц для HDMI і VGA до 1080p при 60 Гц. Дозволяє легко відзеркалити або розширити дисплей комп’ютера. Н ще→е потрібне зовнішнє джерело живлення. Вбудовані драйвери для швидкої та простої установки.
Перетворює відео потік HDMI в VGA сигнал (HDMI => VGA)Сумісно з версією HDMI v.1.4Вихідна роздільна здатність відео не погіршується щодо вхідного
Перетворювач цифрового HDMI сигналу в VGA відео. З"єднає ваше HDMI пристрій з VGA монітором. Не вимагає зовнішнього живлення. Перетворює відео потік HDMI в VGA сигнал + 3.5 mm аудіо. Роздільна здатніс ще→ть зображення до 1920 x 1200 пікселів при 60 Гц, сумісно з версією HDMI v.1.4. Вихідна роздільна здатність відео не погіршується щодо вхідного. Вихід: 1 x VGA DB15 розетка без гайок, до WUXGA. Вхід: 1 x HDMI 19-контактів тато. Підтримка роздільної здатності до 1920p (без подовження). Розміри: 45 x 15 x 200 мм. Довжина кабелю: 15 см. Вага нетто: 36 г.
Вход - HDMI / Выход - VGA, аудио 3,5 мм (mini-jack) / M/F (вилка/розетка)
Адаптер Insignia HDMI — VGA дає змогу перетворити цифровий сигнал HDMI на аналоговий сигнал VGA (але не навпаки) та вивести на монітор або проектор.
Особливості: Відеоадаптер USB 3.0 - HDMI/VGA. Використовує найновіший високопродуктивний чіп преміум класу. Швидка передача відеосигналу через інтерфейс USB 3.0 настільного комп’ютера чи ноутбука.
мультимедійний, Роз'єм 1 - HDMI, роз'єм 2 - VGA, 3.5 мм jack
Тип конектора 1 - HDMI, Тип конектора 2 - VGA, RCA x 3, довжина - 1 м
Вход - HDMI / Выход - VGA / M/F (вилка/розетка) / 150 мм
REAL-EL Adapter HDMI-VGA призначений для підключення пристроїв, що мають порти HDMI і VGA. Порт 1: HDMI тато. Порт 2: VGA мама. Передача HDMI на VGA / HDTV. Підтримка HDCP1.0 / 1.1 / 1.2, HDMI1.1 / 1. ще→2 / 1.3 / 1.4 до 1080p Full HD.
Перехідник Ugreen USB Type C to HDMI+VGA CM303 призначений для додавання USB Type C пристроям двох відеовиходів. Він надає можливість одночасно користуватись роз’ємами HDMI та VGA. У вашому розпорядже ще→нні буде два режими відображення відео - дублювання вмісту основного екрану та його розширення. Використовуючи роз’єм HDMI, ви отримаєте HDR відео з роздільною здатністю 4К при 30 Гц. Роз’єм VGA забезпечує Full HD відео при 60Гц. Перехідник Ugreen USB Type C to HDMI+VGA CM303 підтримує передачу бездоганного кришталево-чистого 7.1-канального LPCM, AC3 та DTS звуку.
Перехідник Vention VGA-HDMI - це конвертер, який перетворює аналоговий VGA відео сигнал в цифровий HDMI сигнал, плюс аудіо.Таким чином ви можете підключити сучасні пристрої зі стандартом роз"єму HDMI ще→А, до обладнання з роз"ємом VGA. Конвертер підтримує технологію Plug and Play, тим самим, не вимагаючи установки додаткового програмного забезпечення і драйверів.При підключенні моніторів з великою роздільною здатністю, а також передачі відеосигналу за допомогою кабелю довжиною більше 3 метрів, можливо буде потрібно використання додаткового живлення, через роз"єм micro USB.
Перехідник Vention VGA-HDMI - це конвертер, який перетворює аналоговий VGA відео сигнал в цифровий HDMI сигнал, плюс аудіо.Таким чином ви можете підключити сучасні пристрої зі стандартом роз"єму HDMI ще→А, до обладнання з роз"ємом VGA. Конвертер підтримує технологію Plug and Play, тим самим, не вимагаючи установки додаткового програмного забезпечення і драйверів.При підключенні моніторів з великою роздільною здатністю, а також передачі відеосигналу за допомогою кабелю довжиною більше 3 метрів, можливо буде потрібно використання додаткового живлення, через роз"єм micro USB.
Вход - HDMI / Выход - VGA / M/F (вилка/розетка)
Цей пристрій служить для перетворення аналогового аудіо/відео сигналу в цифровий сигнал HDMI. Конвертер VGA to HDMI Converter HDV01 перетворює аналоговий комп"ютерний сигнал і передає його на цифровий ще→HDMI вхід проектора, цифровий панелі, телевізора або іншого схожого пристрою.Для данного пристрою не потрібно додаткового ПЗ, що полегшує його використання. Підтримка - аудіо і відео сигналу.Перетворення VGA + 2RCA to HDMI
Конектор під кутом 90 градусів ідеально поміщається в тісних місцях за телевізором. Прокладає HDMI-кабель під кутом 90 градусів позаду пристрою. Золочені контакти. Характеристики: Тип роз"єму HDMI: м ще→ама, тато Кут: 90 градусів. вниз Розміри: 21 x 21 x 10 мм Вага нетто: 10 г
519Купити!
грн.
Mta.ua
З нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 12 міс. від виробника
Поскаржитись
Вход - HDMI / Выход - VGA / 11 см
ще 24 товари
Сторінки:
1 2 3 4 5 ... 44
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Довжина
Гаджети та комп'ютери
Особливості кабелів
Роз'єми відеокабелів
Версія інтерфейсу
Роз'єми звукових кабелів
Призначення звукових кабелів
Роз'єми кабелів живлення
Додатково
Колір кабелю
Очистити параметри
Каталог кабелів 2024 - новинки, хіти продажів, купити кабелі відео, аудіо, USB.