Україна
Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Приставки й аксесуари   /   Ігрові приставки

Ігрові приставки з цифровою камерою

 ціни на 9 моделей  

Цифрова камера

— зміст цифрової камери може бути різним, залежно від формату приставки (див. «За напрямом»). Так, в портативних моделях вона вбудовується в сам пристрій, над екраном або з тильного боку (зустрічаються і відразу дві камери). Варіанти застосування таких «вічок» можуть бути різними, вони включають, зокрема, відеодзвінок, роботу з доповненою реальністю, зйомку фото і відео, розпізнавання гравця по обличчю і т. ін. Настільні приставки, зі свого боку, використовують камеру в основному для специфічних ігрових технологій на кшталт VR або контролерів руху (див. відповідні пункти).

Зазначимо, що Microsoft Kinect вважається не цифровою камерою, а контролером руху: формально він являє собою камеру, проте використовується саме як самостійний контролер і не потребує додаткового обладнання (на відміну, наприклад, від камер на PlayStation, що працюють з окремими «ручним» контролером PS Move).
цифрова камера
очистити
Зберегти список
Виводити
Ігрова приставка Sony PlayStation Vita
Sony PlayStation Vita431858
Досить прогресивна портативна консоль, фактично більше схожа на мультимедійний центр, ніж на чисто ігровий пристрій. Так, вона вміє відтворювати відео, музику і фотографії, має модулі Wi-Fi, GPS і Bluetooth, а набір включає клієнти соціальних мереж. 5" OLED-дисплей має роздільна здатність 960х544 і оснащений сенсором; також сенсорної виконана і задня панель, що, в поєднанні з вбудованим гіроскопом, дає розширені можливості управління в іграх. Ігри постачаються на спеціальних картах, розроблених спеціально для Vita.
0 Б
3G
Ціна від 12 172 грн.
Порівняти ціни та купити Sony PlayStation Vita
1 магазин 1 пропозиція
Завантаження списку інтернет-магазинів.
Ігрова приставка Sony PlayStation Vita Slim
Sony PlayStation Vita Slim1
0
37
Портативна ігрова консоль, представлена Sony в 2013 році як друге покоління Vita. Індекс Slim цілком відповідає істині: товщина корпусу в даній моделі зменшилася до 15 мм. Водночас по більшості характеристик і особливостей вона ідентична оригінальної консолі: процесор Cortex A9, 5" дисплей з роздільною здатністю 960х544, сенсорне управління через екран і тачпад на задній стороні корпусу, підтримка Wi-Fi і Bluetooth, GPS-модуль, робота з фірмовими картами пам'яті), цифрова камера з можливістю ігрового застосування. Тим не менш, є і відмінності — зокрема, екран отримав матрицю LCD замість OLED, а фірмовий порт замінений на microUSB.
Ціна від 72 491 грн.
Порівняти ціни та купити Sony PlayStation Vita Slim
1 магазин 1 пропозиція
Завантаження списку інтернет-магазинів.
Ігрова приставка Sony PlayStation 4 Pro 2Tb 500 Million Limited Edition
Sony PlayStation 4 Pro 2Tb 500 Million Limited Edition
Платформа: PlayStation; цифрова камера; привод DVD/Blu-ray; підтримка UltraHD (4K); Bluetooth; mini-Jack (3.5 мм); Накопичувач (ГБ): 2000; Габарити (мм): 295x327x55; Вага (кг): 3.3;
Ціна від 85 905 грн.
Порівняти ціни та купити Sony PlayStation 4 Pro 2Tb 500 Million Limited Edition
1 магазин 1 пропозиція
Завантаження списку інтернет-магазинів.
Ігрова приставка Nintendo New 3DS XL
Nintendo New 3DS XL
Хоча за назвою дана консоль схожа з оригінальною 3DS XL (і навіть діагоналі екранів ті ж — 4,88" і 4,18"), за характеристиками вона набагато ближче до «звичайної» New 3DS, випущеної в тому ж 2014 році. З цих характеристик варто відзначити насамперед підтримку 3D-графіки («візитна картка» всього сімейства), додаткові органи управління (включаючи другий аналоговий джойстик), підтримку NFC, крім традиційного Wi-Fi, 1 ГБ вбудованої пам'яті і слот для карт microSD. Консоль має 2 камери, причому задня оснащена спареним об'єктивом для зйомки 3D, а фронтальна має функцію відстеження очей для оптимізації 3D-зображення на дисплеї.
Ціна від 39 247 грн.
Порівняти ціни та купити Nintendo New 3DS XL
1 магазин 1 пропозиція
Завантаження списку інтернет-магазинів.
Ігрова приставка Nintendo 3DS XL
Nintendo 3DS XL
0
0
0
23
Технічні характеристики цієї портативної приставки повністю відповідають назві: фактично перед нами та сама 3DS, а головною відмінністю від оригіналу є збільшені розміри обох дисплеїв — 4,88" і 4,18" для верхнього і нижнього відповідно. Ще одна відмінність — комплектація, що включає, крім стилуса, ще й карту пам'яті SD на 4 Гб. Інші характеристики практично ідентичні: відтворення 3D без спеціальних окулярів, камера з парою об'єктивів для тривимірної зйомки, акселерометр, гіроскоп, модуль Wi-Fi.
Ціна від 17 926 грн.
Порівняти ціни та купити Nintendo 3DS XL
1 магазин 1 пропозиція
Завантаження списку інтернет-магазинів.
Ігрова приставка Nintendo 2DS
Nintendo 2DS
0
0
29
Ігрова консоль портативного типу, фактично — модифікація прогресивної моделі 3DS, створена у розрахунку на спрощення та відповідне здешевлення. Спрощення торкнулося насамперед тривимірних можливостей — жоден з екранів 2DS не здатен відтворювати 3D (хоча камера для створення тривимірних знімків нікуди не поділася). Ще одна відмінність — нескладною корпус. Інші характеристики пристрою практично не змінилися: два дисплеї з тими ж розмірами (3,53" і 3,02"), модуль Wi-Fi, акселерометр з гіроскопом, пам'ять на основі flash (2 ГБ) плюс слот під карти. В комплект поставки входять стилус і карта на 4 ГБ.
Ціна від 11 012 грн.
Порівняти ціни та купити Nintendo 2DS
1 магазин 1 пропозиція
Завантаження списку інтернет-магазинів.
Ігрова приставка Nintendo New 3DS
Nintendo New 3DS14920
Висококласна портативна консоль, спадкоємиця оригінальної 3GS, зберігає основні її принципи і водночас має ряд змін і поліпшень. Найбільш помітними зовнішніми відмінностями є розширений набір органів управління (включаючи новий аналоговий джойстик) і збільшені розміри екранів — 3,88" і 3,33". Крім того, приставка отримала покращений процесор, слот microSD (замість SD, чип NFC і поліпшені можливості по роботі з 3D. Збереглися такі особливості, як зйомка 3D з допомогою задньої камери і відстеження очей користувача з передньої. А ось вбудована пам'ять зменшилася до 1 ГБ. Консоль сумісна зі старими іграми для сімейства DS.
Ціна від 16 394 грн.
Порівняти ціни та купити Nintendo New 3DS
1 магазин 1 пропозиція
Завантаження списку інтернет-магазинів.
Ігрова приставка Nintendo DSi
Nintendo DSi3
0
69
Головною особливістю цієї портативної консолі є наявність відразу двох дисплеїв з діагоналлю 3,53". Нижній є сенсорним, а в комплект постачання входить спеціальний стилус. Ще одна особливість — дві камери, 3-Мп на зовнішній стороні і 0,3-Мп всередині. В якості носіїв використовуються карти пам'яті SD (до 2 Гб). Консоль має вбудований модуль Wi-Fi і сумісна з настільної приставкою Wii (зокрема для перегляду фотографій), а ось підтримки картриджів GBA не передбачено.
Ціна від 8 818 грн.
Порівняти ціни та купити Nintendo DSi
1 магазин 1 пропозиція
Завантаження списку інтернет-магазинів.
Ігрова приставка Nintendo 3DS
Nintendo 3DS1
0
11
Будучи першою портативної консолі від Nintendo з підтримкою 3D, ця модель, тим не менш, має досить прогресивні тривимірні можливості. Так, верхній дисплей здатний відображати 3D-зображення, видиме неозброєним оком, а програмна частина дозволяє настроювати «інтенсивність тривимірності», а камера оснащена парою об'єктивів для 3D-зйомки. Нижній екран зроблений сенсорним, в комплект поставки входить спеціальний стилус. Додаткове оснащення включає модуль Wi-Fi і акселерометр з гіроскопом.
Ціна від 17 347 грн.
Порівняти ціни та купити Nintendo 3DS
1 магазин 1 пропозиція
Завантаження списку інтернет-магазинів.
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Призначення
Платформа
Підключення
Додатково
Об'єм накопичувача
Комплектація
Рік випуску
Очистити параметри
Каталог ігрових приставок 2024 - новинки, хіти продажів, купити ігрові приставки.