Украина

Велоодежда NEO

 цены на 3 модели  
NEO
очистить
Выводить
Велосипедні рукавички без пальців, розмір L, 91-016-L від NEO - це рукавички, оснащені міцною, дихаючою поліестеровою сіткою. Виготовлений із синтетичної шкіри в області захоплення з нековзним силікон еще→овим покриттям. Рукавички також характеризуються антивібраційною набивкою з піни EVA, яка впливає на комфорт при носінні. Вони застібаються на практичну липучку. Зручний гаджет від бренду NEO, пропонований любителям велоспорту, скелелазіння та екстремальних видів спорту.
Велосипедні рукавички без пальців, розмір M, 91-016-M від NEO - це рукавички, оснащені міцною, дихаючою поліестеровою сіткою. Виготовлений із синтетичної шкіри в області захоплення з нековзним силікон еще→овим покриттям. Рукавички також характеризуються антивібраційною набивкою з піни EVA, яка впливає на комфорт при носінні. Вони застібаються на практичну липучку. Зручний гаджет від бренду NEO, пропонований любителям велоспорту, скелелазіння та екстремальних видів спорту.
Велосипедні рукавички без пальців, розмір XL, 91-016-XL від NEO - це рукавички, оснащені міцною, дихаючою поліестеровою сіткою. Виготовлений із синтетичної шкіри в області захоплення з нековзним силік еще→оновим покриттям. Рукавички також характеризуються антивібраційною набивкою з піни EVA, яка впливає на комфорт при носінні. Вони застібаються на практичну липучку. Зручний гаджет від бренду NEO, пропонований любителям велоспорту, скелелазіння та екстремальних видів спорту.
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Цвет
Пол
Тип
Размер
Очистить параметры
Каталог NEO 2024 - новинки, хиты продаж, купить велоодежда.