Україна
Каталог   /   Дитячі товари й іграшки   /   Прогулянки й дитяча кімната   /   Ліжечка

Порівняння Babyroom Veselka vs Sofia S-5

Додати до порівняння
Babyroom Veselka
Sofia S-5
Babyroom VeselkaSofia S-5
Порівняти ціни 35Порівняти ціни 3
Відгуки
1
0
2
0
ТОП продавці
Типкласичнакласична
Матеріалдерево
дерево /вільха/
Конструкція
Гойдаючий механізммаятник (поперечний)маятник (універсальний)
Кількість рівнів днища23
Днищерейковесуцільне
Торцеві стінкирейковірейкові
Бічні стінкирейковірейкові
Боковина, що відкривається
Додатково
Шухляда / кошик для білизни
 /залежно від комплектації/
Інше
Спальне місце120x60 см120x60 см
Країна походження брендуУкраїна
Колір корпусу
Дата додавання на E-Katalogлютий 2019квітень 2014

Гойдаючий механізм

Тип механізму, що забезпечує розгойдування ліжечка (за наявності такого — багато моделей не передбачають заколисування).

Полози. Такі ліжечка оснащені вигнутими полозами, схожими на ті, що використовуються в кріслах-гойдалках (тільки не поздовжніми, а поперечними). Стоячи на таких полозах, ліжко здатне розгойдуватися. Якщо таке ліжко оснащене колесами, вони зроблені знімними або такими, що прибираються — зазвичай ліжко стоїть на полозах, а колеса встановлюються, коли його потрібно перемістити або зафіксувати, щоб не гойдалося. Полози найбільш прості і надійні, але мають і свої недоліки: дитина, яка крутиться уві сні, буде розгойдувати ліжко, від чого може сама ж і прокинутися; для фіксації ліжечка в стабільному положенні необхідно встановити колеса, що досить трудомістко і незручно. Крім того, полози слабо поєднуються з голою підлогою, особливо паркетом і ламінатом, оскільки можуть пошкодити її, а тому ставити такі ліжка найкраще на килимовому покритті.

Маятниковий. У таких моделях основа стоїть на підлозі нерухомо, а інша частина ліжка, завдяки спеціальним шарнірам, може розгойдуватися. Для поздовжнього маятника гойдання йде уздовж ліжка, а для поперечного маятника – поперек. Зустрічаються і універсальні маятники , розташуван...ня яких формується при збірці. У будь-якому разі маятниковий механізм має менший ризик перекидання, якщо дитина сама почне розгойдувати ліжко, крім того, маятник, на відміну від полозів, не впливає на покриття підлоги. З іншого боку, маятниковий механізм складніший і дещо менш надійний.

Кількість рівнів днища

Кількість різних рівнів установки днища, передбачених у конструкції ліжечка. Для різного віку ця висота відрізняється. Так, у перші місяці життя дитина не здатний навіть перевернутися самостійно, ризик випасти з ліжечка мінімальний, а тому в цей час можна встановити днище вище, щоб зручніше було нахилятися до малюка. Пізніше, коли він зможе перевертатися, а потім сидіти і стояти, днище можна буде опустити нижче, що зведе ризик випасти до мінімуму. Чим більше рівнів регулювання глибини днища передбачене в конструкції — тим ширше можливості по налаштуванню його оптимальної висоти. Крім цього деякі ліжечка мають знімну бічну стінку, що дозволяє наближати їх до батьківського ліжка. А регулювання днища дозволяє максимально вирівняти висоту ліжок дитини і мами.

Днище

Тип конструкції днища ліжечка.

— Рейкове. Складається з набору поперечних рейок, на які кладеться матрац. Така конструкція стійка до вогкості, яка, за зрозумілих причин, виникає в дитячому ліжечку регулярно — в самій ліжечку волога не затримується, досить просто просушити матрац. Також рейкова структура покращує циркуляцію повітря, що дуже необхідно для комфорту дитини. З іншого боку, міцність рейок декілька нижче, ніж суцільного днища.

— Суцільне. Являє собою одну суцільну площину. Суцільні днища більш міцні, проте менш зручні для просушування (див. вище).

Країна походження бренду

Країна походження бренду, під яким продукція представлена на ринку. Найчастіше вказується за національною ознакою компанії або місцем розташування її штаб-квартири. При цьому фактичні виробничі потужності бренду нерідко відрізняються від країни походження.

Відзначимо, що якість продукції, що випускається залежить не стільки від географії, скільки від особливості організації процесів і контролю якості на всіх етапах виробництва. Тому національні упередження щодо брендів з певних регіонів, як правило, нічим не підкріплені. Звертати увагу на країну походження бренду необхідно лише в тому випадку, якщо стоїть завдання принципово підтримати або ж обійти стороною виробника з конкретної держави.
Динаміка цін
Sofia S-5 часто порівнюють