Україна

Усилитель Wi-Fi D-Link DAP-1610

Фото - Wi-Fi адаптер D-Link DAP-1610
Відео 1Фото 9
Очікується у продажу
2 517 грн.
  
Компактний і продуктивний двохдіапазонний підсилювач Wi-Fi-сигналу (репітер) класу АС1200 для значного розширення покриття бездротових мереж стандарту Wi-Fi 5. Виробником позиціонується як модель середньої цінової категорії, яка призначена для використання у великих багатокімнатних квартирах, приватних будинках, котеджах і невеликих офісах. Репітер D-Link DAP-1610 підключається до ведучого роутеру «по повітрю» і забезпечує якісне покриття в тих місцях, де потужності сигналу основного маршрутизатора недостатньо. Завдяки переназначаемому порту Gigabit Ethernet (конфігурується як WAN або LAN) може відігравати роль повноцінної точки доступу або клієнтського пристрою. Потужна апаратна платформа (процесор MT7628NN + 64 Мб оперативної пам'яті DDR2) і вбудована підтримка двоканальної передачі...даних (MU-MIMO 2х2) забезпечує теоретичну пропускну здатність до 300/867 Мбіт/с (в діапазонах 2,4/5 ГГц). Цього достатньо для бездоганно рівної серфінгу, перегляду та стрімінг потокового відео роздільної здатності UltraHD/4К, мережевого геймінга, чіткої роботи хмарних сервісів і веб-додатків.
в списокмої списки
D-Link DAP-1610
WAN:Ethernet
Підключення:LAN 1 порт, 100 Мбіт/сек
Wi-Fi:Wi-Fi 4 (N), Wi-Fi 5 (AC)
2.4 ГГц:300 Мбіт/с
5 ГГц:867 Мбіт/с
Антени і сигнал:17 dBm, 2 антен(и), незнімні
Дводіапазонний режим роботи. Гігабітний LAN-порт. Інформативна світлодіодна індикація.

Компактний і продуктивний двохдіапазонний підсилювач Wi-Fi-сигналу (репітер) класу АС1200 для значного розширення покриття бездротових мереж стандарту Wi-Fi 5. Виробником позиціонується як модель середньої цінової категорії, яка призначена для використання у великих багатокімнатних квартирах, приватних будинках, котеджах і невеликих офісах. Репітер D-Link DAP-1610 підключається до ведучого роутеру «по повітрю» і забезпечує якісне покриття в тих місцях, де потужності сигналу основного маршрутизатора недостатньо.

Завдяки переназначаемому порту Gigabit Ethernet (конфігурується як WAN або LAN) може відігравати роль повноцінної точки доступу або клієнтського пристрою. Потужна апаратна платформа (процесор MT7628NN + 64 Мб оперативної пам'яті DDR2) і вбудована підтримка двоканальної передачі даних (MU-MIMO 2х2) забезпечує теоретичну пропускну здатність до 300/867 Мбіт/с (в діапазонах 2,4/5 ГГц). Цього достатньо для бездоганно рівної серфінгу, перегляду та стрімінг потокового відео роздільної здатності UltraHD/4К, мережевого геймінга, чіткої роботи хмарних сервісів і веб-додатків.

Всі характеристики
Характеристики DAP-1610
Колір
Тип пристроюпідсилювач Wi-Fi
Вхід даних (WAN-port)Ethernet (RJ45)
Wi-Fi
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Стандарти Wi-FiWi-Fi 3 (802.11g)
Wi-Fi 4 (802.11n)
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Частотний діапазон2.4 ГГц
5 ГГц
Діапазони роботидводіапазонний (2.4 ГГц та 5 ГГц)
Макс. швидкість при 2.4 ГГц300 Мбіт/с
Макс. швидкість при 5 ГГц867 Мбіт/с
Підключення LAN
LAN1 порт / може використовуватися як WAN /
100 Мбіт/сек
Антена і передавач
Wi-Fi антен2 шт
Тип антензовнішня
Антен на 2.4 / 5 ГГц2 шт
Потужність передавача17 dBm
Потужність сигналу 2.4 ГГц16 dBm
Потужність сигналу 5 ГГц17 dBm
Функції
Функції та можливостірепітер
Безпека
Стандарти безпекиWPA
WEP
WPA2
802.1x
Інше
Габарити98x51x49 мм
Вага120 г
Дата додавання на E-Katalogсерпень 2019
Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог D-Link 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі D-Link.
Відеоогляди

Для безлічі користувачів дротові та бездротові домашні мережі починалися саме з обладнання виробництва тайванської компанії D-Link. В полку повторювачів сигналу Wi-Fi під знаком цієї марки пильної уваги заслуговує модель DAP-1610.

Розширення сигналу

Репітер класу АС1200 призначається для розширення сигналу бездротових мереж стандарту Wi-Fi 5. Притулком для подібного пристрою найчастіше стають багатокімнатні квартири, будинки заміського формату або відносно невеликі офіси, де потужності сигналу основного маршрутизатора недостатньо і є «мертві зони» покриття.

Дводіапазонний режим

Робота пристрою налагоджена у дводіапазонному режимі. Підтримка двоканальної передачі даних MU-MIMO 2х2 забезпечує теоретичну пропускну здатність до 300/867 Мбіт/с в діапазонах 2.4/5 ГГц відповідно. А для підключення дротяного клієнта або до маршрутизатора по витій парі репітеру «завезли» гігабітний LAN-порт.

Майстер налаштування

Налаштовується повторювач через веб-інтерфейс або з допомогою мобільного додатка для смартфона D-Link Assistant. Спеціальна програма дозволяє швидко налаштувати пристрій на роботу в режимі точки доступу, повторювача чи клієнта. Подача живлення організована від звичайної побутової розетки 230 В, для чого модель забезпечили вбудованою в корпус виделкою. Завдяки високій швидкості передачі даних D-Link DAP-1610 відмінно підійде для стрімінгу потокового відео в 4К, мережевого геймінгу чи просто бездоганно рівного серфінгу в інтернеті.

Динаміка цін на D-Link DAP-1610

Підбір за параметрами