Україна
Каталог   /   Дитячі товари й іграшки   /   Прогулянки й дитяча кімната   /   Стільчики для годування   /   Bambi

Стільчик для годування Bambi M 1563

Фото - Стільчик для годування Bambi M 1563
Фото 13
Очікується у продажу
4 078 грн.
  
Багатофункціональний, яскравий стільчик для годування дитини віком від 6-ти місяців. З одного боку, виріб виглядає яскраво і цікаво, що збуджує інтерес дітей, з іншого — такий виріб значно полегшує для мами сам догляд за малюком. Модель без проблем трансформується в спальне місце і крісло-гойдалку, що звільняє батьків від необхідності купувати додаткові вироби. Це можна робити за допомогою простих регулювальних механізмів для вибору оптимальної висоти зручного сидіння і підніжки, кута нахилу спинки. Чохол зі стільчика Bambi M 1563 знімається, миється/чиститься, як і подвійна стільниця, яка кріпиться на підлокітниках з потрібною глибиною розміщення. По міцності і стійкості цей трансформер практично нічим не поступається рамним розсувним високим моделям, але набагато компактніше і легше. Дру...га частина його заснування — столик на коліщатках з фіксаторами, тому переміщати всю «гірку» цілком не становить праці.
в списокмої списки
Bambi M 1563
Колір
Тип
трансформер
Регулювання нахилу спинки
Нахил спинки
3 положень
Функція гойдалки
/ на полозах /
Додатково
знімний столик
знімний піднос
стільниця з бортиком
ремені безпеки
колеса з фіксаторами
Матеріал основи
пластик
Країна походження бренду
Польща
Дата додавання на E-Katalog
жовтень 2013

Багатофункціональний, яскравий стільчик для годування дитини віком від 6-ти місяців. З одного боку, виріб виглядає яскраво і цікаво, що збуджує інтерес дітей, з іншого — такий виріб значно полегшує для мами сам догляд за малюком. Модель без проблем трансформується в спальне місце і крісло-гойдалку, що звільняє батьків від необхідності купувати додаткові вироби. Це можна робити за допомогою простих регулювальних механізмів для вибору оптимальної висоти зручного сидіння і підніжки, кута нахилу спинки.

Чохол зі стільчика Bambi M 1563 знімається, миється/чиститься, як і подвійна стільниця, яка кріпиться на підлокітниках з потрібною глибиною розміщення. По міцності і стійкості цей трансформер практично нічим не поступається рамним розсувним високим моделям, але набагато компактніше і легше. Друга частина його заснування — столик на коліщатках з фіксаторами, тому переміщати всю «гірку» цілком не становить праці.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Bambi 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Bambi.
1
0
2
2
відмінна модель, дуже сподобалося
  
Зручний, міцний, мобільний, користувалися з 8 місяців і зараз нам 5 років користуємося окремо як стіл та стілець, чудовий варіант.
Немає
користуюся Bambi M 1563 місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Чудовий подарунок для молодої сім'ї
  
Отримали такий комплект стільчик-стіл у подарунок і це якраз той випадок, коли подарунок був дуже доречним. Їсти на колінах у мами вже ставало незручно, та й зайняті мамині руки це та ще проблема при приготуванні прикорму. Ми з чоловіком вже придивлялися і прицінювалися до стільчиків, але схилялися до високих рамних моделей, а тут нам дістався трансформер. Сумнівалася, чи буде він досить стійким і безпечним, але на практиці все виявилося набагато кращим, ніж на картинках.
Вперше сіли на нього у віці восьми місяців, а це той вік, коли з'являється самостійність. Тому були побоювання за безпеку дитини на такій високій споруді. Боялася я даремно, стільчик кріпиться надійно, не хитається і впасти ніяк не може. Сидіння зручне, синові сподобалося і ремені безпеки, які ми застібали в обов'язковому порядку, його анітрохи не хвилювали, а скоріше викликали інтерес. Чохол зі стільчика знімається і чиститься-миється-прається, коротше кажучи, ніяких проблем з ним не виникає. Ще треба сказати пару слів та класної подвійної стільниці, яка кріпиться на підлокітниках. Друга частина трансформера - основа-стіл стоїть на коліщатках, тому пересувати всю "гірку" досить просто. Для того щоб вона не їздила самостійно, на коліщатках передбачені фіксатори. Незважаючи на громіздкість зібраної конструкції, місця вона займає не так багато, як розгорнуті рамні розсувні моделі. Це важливо, тому що кухня у нас невелика.
На відміну від розсувних рамних стільчиків, цей трансформер не можна швидко і просто скласти для компактного стану і коли ми на пару тижнів переїжджали до бабусі це напружило.
є столики набагато краще за ці гроші
  
Виглядає міцніше, ніж здається
Думаю він подобається тим, хто не мав інших стільчиків. У нас цей другий, і він приносить тільки розчарування. Годувати в ньому дитину до року - заняття не для людей зі слабкими нервами.
Почнемо з того, що ремінь унизу стирчить практично з кінця стільця, і туди навіть я влізу і пристебнуся. У дитини залишається 15 см простору від ременя до дупи, і він ерзає і сповзає вниз.
Столик прикріплюється і фіксується, але засувається максимум сантиметрів за 40 від дитини! Ті поки ложку до рота несеш - ляпнути можна від п'ят до носа.
Пристебнути погратися іграшками теж неможливо: столик-"годівниця" дуже далеко, пристебнута 9-місячна дитина дотягується тільки до її краю, не кажучи вже про гру.
Сам столик-"годівниця" дуже маленький, навіть не будь-яка миска в нього стає, не кажучи вже про те, щоб іграшки на нього класти погратися.
Три позиції спинки теж "доставляють" - на третій позиції можна відкинути дитину ще на додаткових 10 сантиметрів:)
Та що там малі, навіть старша дочка 2.5 року без пристібування насилу їсть ложкою сама, при цьому від спинки стільця сидить на 20 см, щоб хоч якось акуратно їсти.
У стані "ігровий стіл і стільчик" теж приємного мало: сам стіл маленький, бортів немає щоб усілякі олівці не відлітали, і до того ж 4 дірки від ніжок не приносять радості.
Не беріть його, є стільці в рази краще. Тим паче за ці гроші.
користуюся Bambi M 1563 місяць і більше рекомендую не купувати
Показано 3 з 5 відгуків
ще 2 відгуки
Додаткові функції і можливості стільчика для годування Bambi M 1563:
  • Матеріал сидіння — бавовна

Динаміка цін на Bambi M 1563

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами