Україна

Медальйони та адресники

 ціни на 1427 моделей  
Виводити
Брелок-адрес і вка «Кісточка» 35*20 мм від німецького бренду Trixie це не тільки дуже гарний, але й корисний аксесуар для вашої собаки. Він має досить невеликі розміри і добре підійде для собаки серед ще→нього розміру. Цей брелок крім краси несе в собі ще й інформацію щодо власників собаки. У випадку, коли пес губиться – аксесуар буде незамінним та допоможе повернути домашнього улюбленця. Особливостями брелка у вигляді кісточки є: Виготовлений з металу який не піддається корозії. Має дуже гарний вигляд. Надійно зберігає інформацію про власника. Робить вашого пса особливим.
К сожалению, иногда случается так, что домашние питомцы теряются. Мы не всегда можем этому помешать, но можно сделать так, чтобы собака была возвращена владельцу. Для этого немецкая компания Trixie ра ще→зработала адресовку для собак. Это полезное украшение изготовлено из специального метала с покрытием под золото. Она не теряет своих свойств, хорошо выглядит и несет в себе важную информацию про хозяев собаки. Адресница пригодится, если У вас совсем молодая собака. Ваша собака может оставить хозяина и сбежать. Вы слишком часто выводите собаку на прогулку без поводка?
Информационная капсула - очень полезный аксессуар. Внутри ее находится кусочек бумаги с информацией о владельце собаки, его адрес и…
Світний брелок Trixie призначений для полегшення спостереження за вашим вихованцем під час прогулянки в темну пору доби. Брелок надівають на нашийник і регулюють на миготливий або безперервний світло ще→вий сигнал. На зворотному боці можна залишити контактні дані (ім'я, адресу або телефон власника). Особливості: Налаштовуване миготіння або постійне світіння. Поле для адреси. Відбивач. Приблизно 100 годин роботи в режимі миготіння і 50 в режимі світіння. 2 LED.

Купити медальйони та адресники

ще 24 товари
Сторінки:
1 2 3 4 5 ... 60
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Колір
Тип
Каталог медальйонів та адресників 2024 - новинки, хіти продажів, купити медальйони та адресники.