Украина
Каталог   /   Дом и ремонт   /   Посуда и приборы   /   Столовая посуда   /   Бокалы и стаканы

Бокалы и стаканы набор

 цены на 14752 модели  
набор
очистить
Выводить
2 елегантні чашки об'ємом 250 мл для латте з подвійними стінками. Виготовлені з боросилікатного скла, забезпечують термостійкість при температурі від -20 ... + 150° C. Габаритні розміри:9.5 см (в еще→исота), верхній діаметр:7.5 см.
Склянки ARDESTO Loreto мають вишукану циліндричну форму, трохи розширену нижче центру, що додає їм особливого шарму. Виготовлені з міцного скла, стійкого до подряпин, вони гарантують довговічність і б еще→ездоганну якість. Їх можна мити в посудомийній машині, що робить їх використання ще зручнішим. Набір стане в пригоді для подання газованих і прохолодних напоїв, соків, алкогольних та безалкогольних коктейлів, додаючи вашим вечіркам та заходам елегантного шарму. У наборі 6 предметів об’ємом 370 мл кожний.
Чашки з подвійними стінками – це насолода естетів і пристрасть прагматиків. Вони стали маленькою революцією в багатовіковій історії виготовлення посуду. Чашки ARDESTO доречні як для гарячих і холодних еще→напоїв (-20 / +150 °C), так і для десертів. Вони можуть замінити піалу та креманку для морозива. Здається, що напої та десерти в цьому посуді, ніби в повітрі. Ця естетична особливість є вирішальним фактором під час вибору. Набір ARDESTO Animals містить дві чашки з подвійними стінками об’ємом 300 мл. Чашки виготовлено з боросилікатного скла. Його вважають найміцнішим з-поміж аналогів, стійким до подряпин, воно не вступає в реакцію з продуктами, є термостійким і оптично прозорим. Поліпшення якостей не вплива…
Набір чашок з подвійними стінками. У набір входять дві чашки об`ємом 250 Мл. Чашки виготовлені із термостійкого боросилікатного скла.
Набір чашок з подвійними стінками. До набору входять дві чашки об’ємом по 450 мл. Чашки виготовлено з термостійкого боросилікатного скла.
Призначення - для вина, Об'єм - 190 мл, Матеріал - кришталеве скло, Кількість предметів у наборі, шт. - 6, прозорий
Призначення - для шампанського, Об'єм - 150 мл, Матеріал - кришталеве скло, Кількість предметів у наборі, шт. - 6, прозорий
Призначення - для вина, Об'єм - 550 мл, Матеріал - скло, Кількість предметів у наборі, шт. - 6, прозорий
Завдяки своїй формі кухлі для пива ARDESTO Siena зберігають піну вашого напою довше. Також у них найкраще розкриваються смакові якості та аромат світлих сортів пінного. У наборі два кухлі об’ємом 380 еще→мл – запрошуйте друга й гарний вечір забезпечено. Також кухлі можна мити у посудомийній машині, що набагато спрощує догляд за ними.
125Купить!
грн.
FOXTROT.UA
С нами 7 лет
(Киев)
Гарантия: от производителя
Пожаловаться
Набір склянок для пива ARDESTO Bari  Горнятка для пива ARDESTO Bari мають традиційну форму. Вони виготовлені зі скла, товсті стінки якого зберігають свіжість і прохолоду хмільного напою. Саме в кухля еще→х Bari утворюється щільна піна, розкриваються смакові та ароматичні якості пива. А об'єму 565 мл достатньо, щоб досхочу насолодитися напоєм.
Матеріал: скло. Об'єм: 45 мл. Висота: 5,5 см. Верхній діаметр: 4,8 см. Колір: прозорий. Упаковка: кольорова коробка. Використання в посудомийній машині: так. Гарантія: 1 місяць у разі виро еще→бничого браку. Строк придатності: необмежений, не потребує особливих умов зберігання. Країна виробництва: Туреччина.
еще 24 товара
Страницы:
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Дополнительно
Очистить параметры