Україна

Каталог Wolfcraft 2024

Моделі
59
Відгуки покупців
1
Огляди
37
187 пропозицій
інтернет-магазинів
Усі розділи Wolfcraft

Wolfcraft - це німецька компанія, що спеціалізується на виробництві інструментів та аксесуарів, більше розрахованих для домашніх майстерень, але нерідко застосовується і професіоналами. Випускається широкий асортимент найрізноманітніших рішень, виконаних у непомітному поєднанні сірого та чорного кольорів, з жовтими елементами. На суд споживачів пропонуються струбцини, що спрямовують для свердлів, столи для майстерень, системи зберігання для інструментів, а також безліч інших виробів, призначених для столярних і будівельних робіт.

Компанія Wolfcraft була заснована в 1949 Робертом Вольфом в місті Кемпеніх, Німеччина. Все почалося з невеликого сімейного виробництва та випуску обмеженого набору інструментів для домашнього використання. Досягти стабільного зростання та значного розширення обсягів виробництва вдалося лише до 60-х років. А в середині 80-х продукція Wolfcraft вже почала експортуватися і в інші європейські країни. На сьогоднішній день компанія продовжує розширювати свою присутність на міжнародних ринках.

Підсумовуючи, можна сказати, що Wolfcraft є прикладом успішного сімейного бізнесу, який зміг досягти міжнародного успіху та визнання. Багато в чому цього вдалося досягти завдяки гарному співвідношенню ціни та якості, а також уваги до потреб клієнтів.